Anpassad beställning

Bambuprodukter är det bästa miljövänliga valet för rätt hållbara byggprojekt

Har du en unik bambuidé eller design som du vill ha anpassat så kan vi äntligen hjälpa dig!


Vi, i samarbete med vår partner Bamboo Import Europe, erbjuder professionella tjänster där vi kan anpassa eller bygga exklusiva bambuprodukter. Oavsett om du / ditt företag behöver oss för att klippa bambustickor eller bambustängselpaneler till en viss storlek eller kräva skräddarsydda bambusmöbler för ett hotell eller restaurang, kan du lita på oss. Baserat på dina behov, rekommenderar vi de mest lämpliga bambamaterialen för bästa resultat.  

Exempel på tidigare projekt

Bambuimport gör de bästa bambu-designen för hem och trädgård och för både privatkunder och företag.


Här hittar du en handfull exempel på vårt arbete; från skräddarsydda bambumöbler Bamboo trall och Beklädnad , strukturer eller skräddarsydda bambu staket paneler, kan vi göra allt.


Hur fyller du i ansökningsformulär?

”Vad är priset på en 5 x 5 bambuskonstruktion?” Dessa eller liknande förfrågningar är nästan omöjliga att besvara eftersom de inte innehåller tillräckligt med användbar information. Vilka är dimensionerna på strukturen, vilka diameterstänger föredrar du, vilken typ av tak du har i åtanke, var du ska installera strukturen …

För att ge dig den bästa och mest exakta offerten är det viktigt att avslöja så mycket detaljer som möjligt om ditt projekt, nedanför några tips:

Ange tydligt de önskade måtten, eventuellt med ritning, fotografering eller skiss (som du enkelt kan ladda upp i vårt ansökningsformulär).

Hur kommer det att användas? Till exempel kommer det att användas inomhus, i trädgården, på en balkong, fäst vid en vägg, som ett fristående föremål, etc.

Vilka bambumaterial ska vi inkludera för designen, till exempel, berätta för oss vilka bambustavar, staketskivor eller laminerade bambuskikt du kommer att använda.

Ange också materialets föredragna färg och tjocklek. Om möjligt, ge oss en budget så att vi kan presentera realistiska lösningar.
    MILJØ BAMBUPRODUKTER FÖR SVENSKE MARKNADEN BÅDE FÖR HEM OCH FÖRETAGSHUS !