HUR DU HANTERAR MED OSS

Det tar bara några minuter att beställa din nya bambuprodukt hos oss

Alla priser för alla bambuprodukter är per styck, meter (1 m) eller kvadratmeter (m2), om inte annat anges i produktbeskrivningen. 

1. Starta att hitta bambuprodukten du vill beställa, klicka på bilderna på den valda artikeln för att få fullständig information om den valda bambuprodukten.
2.Om du bestämde dig för att köpa bambuprodukten, tryck på knappen ”Lägg till i varukorgen”. Varorna läggs nu till i din kundvagn som du hittar på höger sida.
3.Du kan nu handla vidare eller beställa dina varor.
4.När du är redo att beställa, tryck på ”Till kundvagn”.
5.Du måste nu ange de mängder du behöver i fältet ”kvantitet”. Vid beställning av bambubyggnadsmaterial avrundas antalet meter eller kvadratmeter för att  motsvara hela paket.
6. Tryck på på ”Fortsätt till kassan / beställning” Du beställer nu dina varor och kommer att bli ombedd för din kontakt- och leveransinformation längs vägen.
7. Ange din information. Tryck på ”Lägg en beställning”.
8. Beställningen kan slutföras genom betalning med betalkort som Dankort, Visa, Master Card etc. via Paypal och Mobilpay.

9. När ovanstående är klar har du beställt och betalat för din nya våning, kommer du att få en orderbekräftelse via e-post.

10. Vi behandlar sedan din beställning och skickar ett e-postmeddelande med förväntad leveranstid.

Annars kan du kontakta oss för att skriva till vår e- post info@bambu-eco-produkter.se för att beställa önskvärda varor, då får du orderbekräftelse med orderfaktura, skickad  till din angivna e-postadress så att du kan betala dina beställda  varor.