OM VERKSAMHETEN


BYG-ECOHOME LLP är relativt ett nybildat företag, men å andra sidan har vi personlig 30 års lång affärserfarenhet där vi har haft globala aktiviteter med allt relaterat till handel och därför garanterar vi riktigt bra handelsupplevelser, professionell  service av hög kvalitet och orderbehandling för alla kunder.

Företaget BYG-ECOHOME LLP (Registrerat i Storbritannien nr OC423614) har ov flera tillverkare och leverantörerför försäljning av sina bambuprodukter i Sverige

Våra partnerleverantörer är vår främsta partner, är den ledande tillverkaren av organiska och hållbara bambuprodukter och byggmaterial, är ett solidt och pålitligt företag med många års global produktionserfaring och lokal försäljningsbas.

Vi är alltså din leverantör av ekologiska, miljövänliga och hållbara bambus trädgårdar och andra bambuprodukter inklusive byggmaterial, och vi erbjuder ett stort urval premium bambu produkter för online-köp. Kompetenser, erfarenhet och kunskap inom bambuprodukter är våra kärnuppgifter. Det är med förutsättningarna att vi erbjuder våra kunder optimala ekologiskt vänliga lösningar för deras privata och kommersiella byggprojekt.

Vi arbetar bara med vår partnerleverantör som delar våra värderingar med avseende på hållbarhet och produktkvalitet och därmed säkerställer våra framsteg på marknaden och tar ansvar – både gentemot våra kunder, våra anställda, miljön och kulturarvet.

På så sätt är vi ett företag som arbetar för ett samhälle som kan bära långt in i framtiden och därmed möter vi de krav som det moderna samhället ställer på leverantörers hållbarhet för både privat och affärsmässigt bruk.

Därför säljer vi bara 100% miljövänliga, hållbara och hållbara bambus trädgårdar och andra miljövänliga bambubyggnadsmaterial för användning i industriell och privat konstruktion.

Vår webbshop bambu-eco-produkter.se bildades nyligen i Sverige och har från början fokuserat på publicering och försäljning av organisk och hållbar bambu och ett stort urval av bambuprodukter ov flera tillverkare och leverantörer

Bambu Produkter är en online-försäljningsplattform  för bambuprodukter som är tvåfaldiga och levererar bambuprodukter för både företag och privatkunder.

Det är därför vi erbjuder ett stort urval av miljövänliga och hållbara bambuprodukter inklusive bambu trädgårdsprodukter samt bambu byggnadsmaterial: massiva paneler, balkar, fanér, bänkskivor, uteplats, skivor, verktyg för alla bambu trädgårdsprodukter och underhållsprodukter, tillbehör, etc.

Endast ett litet urval av bambuprodukter, från vår tillverkares stora sortiment, finns i nätbutiken. Kontakta oss därför om du behöver en av bambuträdgårdsprodukterna eller annat bambubyggnadsmaterial för att renovera huset eller för dina andra byggprojekt som du inte kan hitta i webbshoppen.

Alla bambuprodukter är av högsta kvalitet och matchar perfekt det skandinaviska klimatet och prissätts konkurrenskraftigt jämfört med liknande produkter från andra tillverkare.

Vi har inget lager och inga fysiska butiker, därför har vi inte samma höga priser som de fysiska bambu- och byggvaruhusen. Vi har vårt lager i Esbjerg där vi förvarar ett brett utbud av bambuartiklar i vårt lager och förvaringstält för snabb leverans till våra kunder och ibland når det brådskande, beställda bambuprodukter levereras direkt till våra kunder från vår leverantörs lager..

Du är alltid välkommen att besöka vårt lager i Denmark där vi håller ett brett utbud av bambuprodukter för att märka bambuprodukter av god kvalitet.

Vi kan också i samband med projekt etc. erbjuda dig att skaffa de andra produkterna som vi inte erbjuder i webbshoppen men som vår tillverkare tillhandahåller, det finns ett stort urval av bambuprodukter; paneler, tallrikar och tillbehör etc. Snart hittar du här på sidan vår showroomadress och öppettider.

I samband med projekt etc. kan vi också erbjuda dig de andra produkterna som vi inte erbjuder i webbshoppen, men som vår tillverkare tillhandahåller, det finns ett stort urval av bambuprodukter; paneler, skivor och tillbehör etc. Snart hittar du här på webbplatsen vår showroom-adress och öppettider.

Vår tillverkare / leverantör 

Våra partnerleverantörer sina egna bambuprodukter samt samarbete med den mest pålitliga bambuimportören i Europa!

De har många års erfarenhet av tillverkning, försäljning och skötsel av bambuprodukter, vilket också är din garanti för en riktig produkt.

Fler och fler konsumenter väljer medvetet hållbara och miljövänliga byggmaterial som konsument, du har antagligen redan fått sådana förfrågningar. Bambu har blivit ett viktigt alternativ till många traditionella timmer under de senaste åren, och efterfrågan kommer bara att öka i framtiden. När allt kommer omkring växer bambu mycket snabbare än vanliga träd och är utomordentligt starkt, vilket gör det till ett idealiskt material för otaliga dekorativa och strukturella användningar.

Bambuimport Europa har snabbt blivit en av de största bambuimportörerna i Europa. Eftersom de hanterar sin egen bambuproduktion utan att använda mellanhänder kan de garantera bästa kvalitet till lägsta priser.

✓ Merårs kombinerad internationell expertis och erfarenhet av bambu inom vårt företag.
✓ De kan leverera små och stora beställningar i hela Europa.
✓ Direkt import och export är möjligt från våra tillverkningsanläggningar i Asien och Sydamerika.
✓ Professionellt råd och stöd för speciella bambuprojekt.
✓ Kvalitetssäkring och marknadens mest konkurrenskraftiga priser.
✓ Möjlighet att producera och leverera exklusiva eller anpassade mönster.

Med andra ord, våra partnerleverantörer är rätt partner om du får bambuprodukter av god kvalitet från en pålitlig källa för att uppnå dina bambuambitioner. Därför kan du vara säker på att vi kommer att göra allt för att ge dig bästa råd och support för dig eller ditt företag.


 

Besök vår onlinebutik för att få en riktigt bra titt på alla bambuprodukter och andra våra hållbara bambubyggnadsmaterial som vi erbjuder i vårt stora urval av 100% ekologiskt vänliga och hållbara  bambuprodukter.

BAMBU PRODUKTER ÄR HÅLLBAR & STABELL, MILJÖ- OCH EKO-VÄNLIGT OCH GARANTERAD TOP KVALITET!

BYG-ECOHOME LLP är alltid till hjälp med råd och vägledning.