Installation Giant Bamboo Fence Panels

Se även dessa filmer om att installera olika bambupaneler genom att klicka på länken här: https://youtu.be/8Sjah-Ub5Q4 och här https://youtu.be/653OEW09RjE och här https://youtu.be/ qezi -vnb8Kw

Jätte bambuskärmar är vackra och robusta och kräver korrekt montering på grund av deras vikt. Eftersom bambu är rund i formen, har vi designat en speciell bambuklem av rostfritt stål som alla enkelt kan installera en trädgårdsskärm av bambu manuella bambuklämmor i rostfritt stål för montering av bambusstaket med 6-8 cm diameter.

1. Mät platserna där trädgårdsstolparna kommer att placeras. Gräva sedan stora hål för att se om stolparna kan placeras korrekt.

2. Montera rostfritt stål bambuklämmor på den första trädgårdsstolpen. Mät med början uppifrån för att hitta rätt avstånd för placering av klämmorna.

3. Mät klämmorna så att de placeras rakt under de två horisontella bambustycklarna. Förborrning är nödvändig. Placera M8-bult genom klämman och skärmen och säkra den med M8-muttern.

(Observera! Storleken varierar beroende på storleken på din bambuskärm. Storleken som anges i denna handbok är ett exempel.)

4. Nu är bambuskärmen fast på ena sidan, placera ett stöd i botten så att du kan förbereda den andra trädgårdsstolpen för montering. Efter montering av fyra klämmor hänger bambuskärmen vackert mellan trädgårdsstolparna.

5. Dra åt stolparna och se till att de är jämna.

6. Valfritt: För att få en fin, komplett look kan du täcka träträdgårdsstolparna med en halv rund bambustång. Du bör alltid borra hålen först.