Bambu erbjuder fantastiska lösningar för design av butiker och för att skapa vackra rumskärmar och fönster på butiksramen. Butiker som säljer kosmetika, smycken eller kläder använder ofta bambustickor och bambuskärmar som dekoration eller som bakgrund för att presentera sina produkter.

Green Bamboo Poles in Storefront Window

Rituals  är ett bra exempel på en kosmetikhandelskedja som har valt bambu i sina butiksfönster. För detta projekt har vi målade bitar av  kinesiska Moso-bambustänger . Den gröna bambu passar perfekt med presentationen och betonar produkternas rena och naturliga egenskaper.

Shop Design with Bamboo Screen

Denna Swarovski smyckebutik har valt en  bambuskärm  som bakgrund för en presentation av örhängen och halsband. Kontrasten mellan naturlig bambu och en modern vit skärm är mycket framgångsrik.

Bamboo Panels for Exhibition Stand

Massiva bambupaneler  har ett varmt utseende och är perfekta för att täcka väggar och golv som man ser på denna utställningsställ. Bambustolparna med stor diameter ger en lekfull dekor accent.

Bamboo Room Partition in Storefront

För butiksfönstren hos klädåterförsäljaren  Anna van Toor , som specialiserat sig på kvinnomode, har vi gjort skräddarsydda bambupartitioner. I denna design använde vi  svarta bambu rullar  med bas från  bambukryssfaner .

Bamboo Ceiling Covering

Overzee2  i Terschelling använde våra  delade bambu rullar  och  halvrunda bambu stolpar  på ett originalt sätt för takbeläggning. Butiksdesignen har också ett trevligt bambubord med glasbord.

Store Design with Bamboo Screens

Aldor Lighting  i Castricum installerade nyligen våra  bambuskärmar  som rumskillnader för deras butiksfönster.

Large Green Bamboo Room Divider

Den naturliga gröna färgen på bambusträd i en bambuskog utlöser ofta fantasin. Men färgen på bambusstammar förändras till gul / beige när den skördats. För att simulera levande bambu använde vi grönmålade bambusstänger i en trälåda med vita stenar för denna stora bamburumsdelare.

Black Bamboo Store Decorating Ideas

Bambustolpar ger en mycket populär dekorativ accent i modern butiksdesign. Denna barberbutik i Nederländerna använde  Java Black bambu  från Indonesien.

Är du intresserad av att använda bambu material till din butiksinredning?  Tveka inte att  kontakta oss  för mer information och professionell rådgivning.