Bamboo Hammock Stand

En  bambu hängmatta stativ  för festivaler, fester och specialevenemang, det är vad det innovativa holländska designföretaget  4 Little Birds uppfann. Det unika konceptet har visat stor framgång under de senaste festivalsäsongerna.

En ” tropisk hangout ”, som designarna beskriver, ger ett bekvämt sätt att koppla av under de varma sommarmånaderna, men är också en utmärkt social mötesplats vid stora evenemang.

Bamboo Hammock Stand

Guadua bambustänger av högsta kvalitet 

4 Little Birds  är en grupp av fyra designers och ingenjörer med en passion för bambu. Kvaliteten på bambu hängmatta stativ är avgörande för utformningen och främjandet av bambu i allmänhet som ett miljövänligt byggnadsmaterial. Under sin sökning efter de  starkaste bambustängerna hittade de pålitliga partners i  Bamboo Import Europe , och vi är stolta över att spela en nyckelroll i utvecklingen av dessa bambu-hängmattor.

Bamboo Hammock Stand

Hemligheten med god design är att skapa enkla lösningar på komplexa problem. Detta är särskilt viktigt när du arbetar med bambu, eftersom den naturliga avsmalningen och oregelbundenheten i diametrar ofta orsakar designproblem.

4 Little Birds  har hanterat dessa problem genom att använda stålkablar och anpassade mössor som passar perfekt över bambusstängerna. Deras geniala system ansluter stolparna och skapar ett mycket stabilt hängmatta stativ som kan placeras på nästan vilken yta som helst.

Bamboo Hammock Stand

Video av Tropical Hangout Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

Bamboo Hammock Stand

För mer information om att hyra eller köpa dessa bambu-hängmattor, gå till webbplatsen för  Tropical Hangout